Dank aan iCT4FREE

ICT4Free

De Kunstverleners bedanken iCT4FREE !

Wat: inventarisatie IT-benodigdheden t/m Office 365 non-profit installatie
Wanneer: 10/2014 t/m 11/2016

Na onze eerste contacten met de voorzitter van iCT4Free, Elger van der Avoird, werden de IT-wensen van onze stichting in kaart gebracht. Hiervoor kwam ook al snel zijn collega Wouter Schutten mee naar onze IT-avonden. Hij heeft geweldig analytisch, zeer zorgvuldig en met heel veel geduld in kaart gebracht, wat wij voor onze werkzaamheden nodig zouden hebben.

En dit was nogal wat. Het bleek bijvoorbeeld al snel dat we niet binnen de kaders van welk crm-systeem dan ook zouden passen, omdat we met veel meer partijen te maken hebben. Uiteindelijk kwam Wouter uit op het nog nieuwe Office 365 non-profit. Dat is ontworpen om IT-taken voor organisaties zo eenvoudig mogelijk te maken. Toen dit de oplossing bleek, hielp hij ons dit via TechSoup Nederland gedoneerd te krijgen.

Wij – De Kunstverleners – zijn een kleine organisatie en werken op verschillende locaties. We kunnen nu niet alleen gebruikmaken van de diverse mogelijkheden van de geïnstalleerde office-software, maar we hebben ook overal de beschikking over onze beveiligde online-omgeving door de gedeelde beschikbaarheid van de cloud. Iedereen kan zelfs werken vanaf eigen smartphone, laptop en tablet.

Nadat alles op de juiste manier is ingeruimd, kunnen we ons meer gaan richten op onze doelstellingen. Als er aanpassingen, wijzigingen of problemen zijn, kunnen we deze zelf oplossen in de beheerportal. Gelukkig heeft Wouter voor onze specifieke situatie nog een aantal helder te volgen handleidingen gemaakt.
Donaties via iCT4Free
De eerder genoemde Wouter Schutten, één van de bevlogen en professionele vrijwilligers die voor onze ICT-oplossingen zoveel betekent, zorgde er ook samen met zijn iCT4Free collega’s nog voor dat er via bedrijven vanuit hun netwerk twee passende computers gedoneerd werden! We bedanken hem, Arwin Visser, Ricardo Silva, Elger van der Avoird, de collega’s en de bedrijven waardoor deze gedoneerd werden, héél hartelijk hiervoor!

Delen

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.