Tim Juffermans – Myrthes keuze

Binnen anderhalve week was het geregeld! In ons eerste kennismakingsgesprek met Myrthe, leek het er in eerste instantie op dat we Myrthe zouden kunnen verblijden met een bijzondere klok. Maar na een kleine online-introductie van verschillende kunstenaars waarvan wij dachten dat ze Myrthe zouden aanspreken, bleek kunstenaar Tim Juffermans een schilderij naar Myrthes wens te kunnen leveren.

Een paar dagen later al ging Tim zelf bij Myrthe op bezoek. Tijdens de kleurrijke presentatie op zijn laptop en de vrolijke en intensieve uitwisseling hierover, bleek qua grootte alleen ‘Myrthes tweede keus’ op haar kamer te passen.

img_3194img_3215

 

Haar eerste keus was namelijk een groot kleurrijk en spraakmakend tweeluik, waarvan al snel werd besloten deze dan in de grote woonkeuken in Xenia te hangen.

 

 

 

En zo werden de eerstvolgende vrijdag na deze afspraken, alle werken al opgehangen. Daarnaast heeft Tim die dag ter plekke ook nog een fraaie klok aan Myrthes wensen aangepast met veel kleur en hem gesigneerd!img_3202img_3211

 

Delen