Geef kleur aan De Kunstverleners!

De Kunstverleners Geef Kleur actie

Met onze nieuwe actie Geef kleur vragen we aandacht voor het werk dat we als De Kunstverleners doen. Er zijn dienstverleners, zorgverleners, kredietverleners, subsidieverleners, hulpverleners … en wij De Kunstverleners!

Tijdens het weekend van de Leidse Kunstroute 2018, op 22 en 23 september a.s. start de actie. Er zijn dan bij een heel aantal deelnemende kunstenaars aan de route collectebussen te vinden. Dit zijn kunstenaars, die de afgelopen jaren als Kunstverlener binnen het gebied van de zorg, al prachtig werk geleverd hebben. Zij weten desgewenst uit eigen ervaring te vertellen over het bijzondere werk dat via onze stichting gedaan wordt.
Geeft u Kleur aan De Kunstverleners? Om ons werk te kunnen voortzetten is er geld nodig en we vragen u daarom een bijdrage. Dan kunnen wij in welke kunstdiscipline dan ook, ‘Kleur’ geven.

De Kunstverleners Geef Kleur actie

Dit doen we door middel van het vervullen van wensen binnen het brede gebied van de kunsten. Kunst-wensen van mensen die langdurig afhankelijk zijn van zorg kunnen we dan blijven vervullen.
Kijkt u eens rond op onze site, voor een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Op de pagina Unieke wensen, zijn er al heel wat te vinden!
Bent u niet in de gelegenheid dit weekend de Kunstroute Leiden te bezoeken? Ook via de site is het mogelijk om te doneren!

Delen