De Kunstverleners in Corona-tijd

De kracht van kunst in de zorg is onmiskenbaar gebleken. Stichting De Kunstverleners onderzoekt mogelijkheden voor voortzetting van bestaande en het opzetten van nieuwe projecten, ten behoeve van culturele interventies binnen de zorg.

Helaas hebben we nu te maken gekregen met de nieuwe ongekend harde realiteit tijdens de Corona-crisis. Uiteraard willen ook wij er met alle hoognodig te nemen maatregelen alles aan doen, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Alle adviezen en richtlijnen van GGD en RiVM https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden over de veiligheidsrisico’s volgend, is er maar één manier waarop we volledig invulling kunnen geven aan de oproep van de overheid. We voelen ons voor dit moment dan ook genoodzaakt onze werkzaamheden grotendeels en voor onbepaalde tijd te stoppen.

Onze eerste prioriteit is het beschermen van onze kwetsbare doelgroep binnen de zorg, de collega’s, onze vrijwilligers en alle kunstenaars waarmee we samenwerken.

We blijven alle ontwikkelingen volgen en bij wijzigingen ten aanzien van bovenstaande gevolgen van de noodgedwongen maatregelen, houden we je op de hoogte via onze site en sociale media.

Veel kunstenaars zijn ook juíst in deze periode hard aan het werk. Er valt gelukkig ook online veel mooie, indrukwekkende en ook nieuwe kunst te ontdekken. Kunst is onmisbaar in een tijd van grote zorg, angst en onzekerheid, want iedere kunstzinnige uitingsvorm in welke discipline dan ook, biedt ruimte en veerkracht. We wensen iedereen kracht en ontspanning, inspiratie en balans om de impact van deze zorgvolle tijd te verzachten.

We blijven gewoon bereikbaar via email info@dekunstverleners.nl en/of telefonisch via 06-20519240 of 06-20177121

Delen

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.