Word donateur

Ja, ik geef kleur!

Laat iemand even zijn zorgen vergeten door zelf kunst te maken onder leiding van een professionele kunstenaar. Of geef iemand de mogelijkheid om van een (ziekenhuis)kamer een persoonlijke omgeving te maken met een zelf uitgezocht kunstwerk. Met jouw donatie kun je een kunstwens in vervulling laten gaan en geef je kleur aan het leven van mensen die langdurig afhankelijk zijn van zorg. We hebben jouw steun hard nodig!

Schilderijen en fotografie, via muziek en literatuur tot en met theater. Voeg kleur toe via welke vorm van kunst dan ook en help ons daarmee zoveel mogelijk kunstwensen te verwezenlijken. U kunt uw donatie overmaken op rekening nummer: NL 19 TRIO 0197736718

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!

Of doe een bod!

Kunst voor Xenia
Voor een thema-expositie over ‘De Plek’ maakte Teresa Rietbergen in 2013 een werk over de plek waar Xenia Hospice inmiddels gevestigd is. Op deze handbewerkte print is o.a. topografisch ‘De Plek’ aan de Kloosterpoort in Leiden te zien, met een weergave van het logo van Xenia. Ook de prachtige oude beuk mocht natuurlijk niet ontbreken. Een klein deel van de oplage is nog te verkrijgen en de volledige opbrengst van dit werk gaat naar stichting De Kunstverleners en de vervulling van kunstwensen van gasten van Xenia Hospice.

Voordelig

De Kunstverleners hebben de ANBI-status, dus dat betekent dat je fiscaal voordelig kunt doneren!