Word bedrijfssponsor

Beken kleur, steun De Kunstverleners!

De bedrijfssponsors van De Kunstverleners laten zien dat ze betrokken zijn bij de kwaliteit van leven van mensen die langdurig afhankelijk zijn van zorg. Met hun bijdrage laten zij kunstwensen in vervulling gaan en bieden kleurrijke afleiding in moeilijke tijden.

Word sponsor

Natuurlijk vermelden we onze sponsors op onze website en in onze nieuwsbrief. En er is een bijzonder boek in de maak over onze samenwerking met Xenia Hospice in Leiden, met persoonlijke verhalen en prachtige beelden. Ook daar is uiteraard ruimte voor vermelding van onze sponsors. Heb je zelf ideeën voor een samenwerking of pr-uitingen? Laat het ons vooral weten, dan stellen we een aantrekkelijk sponsorpakket samen. De Kunstverleners inhuren kan natuurlijk ook!

Kom in actie voor De Kunstverleners

Organiseer een loop- of fietsevenement, een feestelijk diner voor zakenrelaties, een cultureel evenement of een bijzonder concert met De Kunstverleners als goed doel. Met een ludieke sponsoractie kun je niet alleen veel kunstwensen verwezenlijken, maar creëer je vaak ook mooie publiciteit voor jouw organisatie. Zeker als één van onze kunstenaars acte de présence geeft tijdens jouw actie! We denken graag met je mee.

Zij kozen al voor De Kunstverleners!

Wij kunnen niet zonder onze sponsors en partners. Wil je weten welke organisaties zich al verbonden aan De Kunstverleners? Klik hier

Partners