Verdrietig bericht Justin [JRedsun]

Op de eerste dag van dit nieuwe jaar bereikte ons het verdrietige bericht dat Justin op 31 december 2017 overleed.

In januari 2017 koppelden De Kunstverleners Xenia-gast Justin  (beter bekend als JRedsun) en kunstenaar Casper Faassen aan elkaar. Justin/JRedsun was Music Producer/Mixing Engineer en het was voor hem een grote wens om juist met Casper Faassen gezamenlijk iets te produceren.

De mannen bleken al snel aan elkaar gewaagd en hebben regelmatig afgesproken om plannen te bespreken voor het maken van een kunstwerk. Er ontstond een bijzondere band. Casper heeft Justin bovendien in contact gebracht met inspirerende mensen uit zijn netwerk. Helaas ging de gezondheid van Justin na de zomer zo hard achteruit dat het niet meer gekomen is tot het afronden van een concreet werk. Maar het contact tussen deze creatieve geesten was voor allebei van grote waarde, zoals ook blijkt uit de bijzondere woorden die Casper op zijn Facebook schreef. 

Justin je maakte een onuitwisbare indruk, door met je altijd positieve inzet te willen laten zien dat wat er wél kon, méér dan de moeite waard was. Je blijft daarin voor ons een voorbeeld en voor altijd in onze herinnering. We willen jou en Casper bedanken voor alles dat jullie tijdens dit traject ook voor ons ‘de Kunstverleners’ hebben betekend!

Justin passed away new year’s eve. He was one of the strongest and most inspiring people I met.After 23 years…

Geplaatst door Casper Faassen op Dinsdag 2 januari 2018

Delen