Voor wie?

Wie kan een kunstwens indienen?

De Kunstverleners laten individuele kunstwensen in vervulling gaan van mensen die langdurig afhankelijk zijn van zorg. Daarmee bedoelen we mensen die langere tijd in een ziekenhuis, revalidatiecentrum of verpleeghuis moeten verblijven, mensen die niet weten of ze ooit nog beter zullen worden of mensen die terminaal zijn. Wie afhankelijk is van zorg, heeft vaak ook veel zorgen. De Kunstverleners willen daar met kunst iets van verlichting in aanbrengen door letterlijk kleur te geven aan iemands leven. Een kunstwens is altijd maatwerk en per keer bespreken we hoe deze er uitziet. Vooralsnog kunnen we alleen kunstwensen in Leiden en omgeving in vervulling laten gaan. Maar we werken hard aan uitbreiding van ons werkgebied!

Samenwerking met zorginstellingen

De ervaring leert dat kunstwensen een waardevolle aanvulling vormen op professionele zorg. Daarom onderhouden wij ook warme contacten met zorginstellingen. Zodat de instelling hun patiƫnten kan wijzen op de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

In opdracht van zorginstellingen

Daarnaast kunnen zorginstellingen De Kunstverleners ook inhuren, bijvoorbeeld voor het samenstellen van een (tijdelijke) collectie. Dit doen wij voor een redelijk bedrag . Het sponsorbedrag dat zij betalen bovenop de kostprijs komt geheel ten goede aan het werk van De Kunstverleners. Wil je weten wat wij voor jouw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!