Huur ons in!

Huur ons in!

De Kunstverleners kunnen niet zonder donaties en sponsoring. Maar we genereren ook zelf inkomsten door organisaties te adviseren over kunst. Ook organiseren we workshops, die gegeven worden door professionele kunstenaars. Het sponsorbedrag boven de kostprijs komt geheel ten goede aan het werk van de stichting. Je betaalt dus net iets extra, maar daarmee geef je veel meer!

Kunstadvies

Je wilt graag kunst aan de wand binnen je organisatie, maar je weet niet waar te beginnen? Ben je op zoek naar de juiste kunstenaar die jouw organisatie kan begeleiden bij de uitvoering van kunstzinnige plannen? Maak gebruik van ons netwerk! De Kunstverleners adviseren je tegen een redelijke vergoeding over het samenstellen van een (tijdelijke) collectie of brengen je in contact met kunstenaars.

Kunstworkshops

Een creatieve workshop onder leiding van een professionele kunstenaar is de perfecte invulling van een bedrijfsuitje. Of kies eens voor een kunstzinnige manier om je verjaardag te vieren! Schilderen, iets met muziek of misschien fotografie? De Kunstverleners organiseren workshops in vele disciplines.

Mail naar info@dekunstverleners.nl en vraag naar de mogelijkheden!